Menjar ànec pekinès a Figueres

La carn d’ànec és exquisida, especialment quan es degusta en una recepta ben elaborada, com les que s’ofereixen a la carta del restaurant Shang Hai a Figueres. Els qui busquen tastar exquisideses on l’ànec pekinès o Pequín destaqui hi han d’assistir, perquè en aquest restaurant trobaran el que busquen.

Plats d’ànec pekinès a Figueres

La varietat gastronòmica va des degustar un deliciós ànec rostit, fins a altres receptes més elaborades, en qualsevol cas, si alguna cosa poden tenir segur els comensals és que cada platet és preparat per experts en menjar Xina, sempre usant els productes més frescos i de qualitat.

  • Ànec Gong Bao
  • Ànec amb Bolets Xina i Bambú
  • Ànec pekinès o Ànec Pequín

Una de les grans menges del menjar xinès és precisament l’ànec Pequín, també conegut com a ànec lacat. Quan es parla de receptes amb ànec el primer que ve a la ment de moltes persones és l’ànec a la taronja, una de les més tradicionals.

Però les possibilitats d’aquesta carn exquisida i saludable van més enllà, una mostra d’això és precisament l’ànec Pequín. El seu procés de preparació és laboriós perquè tot comença amb oferir a l’ànec una alimentació diferent, per això la millor forma de menjar ànec pekinès a Figueres és acudint al restaurant Shang Hai.

Dades sobre l’ànec Pequín

  • Aquesta recepta exquisida es prepara des de l’època imperial de la Xina.
  • En general aquest platet se serveix calent i un costum és que sigui el mateix xef qui el serveixi i talli en fines rodanxes a la taula del comensal.
  • De tots els menjars tradicionals xinesos que es preparen al món, l’ànec Pequín és un dels més valorats, especialment en la cultura occidental.
  • Una cosa característica d’aquesta recepta és la cruixent que resulta la carn de l’ànec.