Deliciós Pollastre Gong Bao a Figueres

Al cor de Figueres, el restaurant xinès Shang Haï ofereix una autèntica experiència culinària que transporta els seus comensals a l’exòtic Orient amb cada mos. Entre la varietat de plats tradicionals i contemporanis, un que destaca és el seu Pollastre Gong Bao.

El Pollastre Gong Bao, també conegut com a Kung Pao, és un plat emblemàtic de la gastronomia xinesa, originari de la província de Sichuan. A Shang Haï, aquest plat es prepara amb la mateixa autenticitat i respecte per la tradició, fusionant-se amb un toc de creativitat.

El pollastre, tallat a daus, es marinat i es cuina a foc ràpid, conservant la seva tendresa mentre adquireix un sabor profund i aromàtic. Els trossos de pollastre es combinen amb cacauets torrats que proporcionen un contrapunt cruixent, i chiles secs que li donen un toc picant.

Però el veritable secret del Pollastre Gong Bao a Xang Haï és la salsa. Aquesta barreja equilibrada de salsa de soja, vinagre i sucre es caramel·litza al voltant del pollastre i els cacauets, creant una capa de sabor umami que és alhora dolça, salada i picant. El resultat és un plat vibrant i complex que excita el paladar.

A Shang Haï, el nostre objectiu és oferir-te una autèntica experiència culinària xinesa. Això significa no només fer servir ingredients d’alta qualitat i tècniques de cuina tradicionals, sinó també respectar l’essència de cada plat. Amb el nostre Pollastre Gong Bao, creiem que hem aconseguit precisament això.

Així que la propera vegada que et trobis a Figueres i et vingui de gust una aventura culinària, visita Shang Haï i descobreix la màgia del veritable Pollastre Gong Bao. Et garantim que serà una experiència que voldràs repetir.