Aventura Gastronòmica: Explorant la Cuina de les Regions de la Xina a Shang Haï

La cuina xinesa és tan diversa com el seu vast territori i variada cultura, ia Shang Haï ens enorgulleix portar aquesta rica diversitat culinària a Figueres. La Xina té vuit tradicions culinàries regionals principals, cadascuna amb el seu conjunt de sabors, ingredients i tècniques de cocció.

Un exemple destacat és la cuina Szechuan, coneguda pel seu picant intens. Atreveix-te a tastar el nostre Mapo Tofu, un plat clàssic de Szechuan que marida a la perfecció tofu sedós amb la intensitat del pebre de Szechuan i les espècies.

En contrast, la cuina de Canton posa èmfasi en la frescor dels ingredients i els sabors suaus. El nostre Dim Sum, elaborat diàriament, n’és una autèntica mostra, amb una varietat de farcits que van des de gambes fresques fins a tendres trossos de porc.

A la regió de Jiangsu, les tècniques de cocció sofisticades i els sabors suaus són la clau. Aquí, l’estrella és el nostre Ànec a la Pekinesa. Cuinat a l’estil Jiangsu, amb la pell cruixent i la carn sucosa, el nostre ànec ofereix una autèntica experiència culinària.

Finalment, la cuina de Shandong és famosa pel seu èmfasi als vins. A Shang Haï, la nostra Sopa de Mariscs Shandong us transportarà a la costa est de la Xina amb el seu brou clar però intensament saborós i la seva barreja de marisc fresc.

Explora la diversitat culinària de la Xina a Shang Haï i embarca’t en un viatge de sabors sense sortir de Figueres.