Sabors de Tradició: Un Viatge Culinari amb Shang Haï

A Shang Haï de Figueres, ens prenem la cuina xinesa de debò, però sempre amb un toc de casa que et fa sentir part de la família. Aquí cada plat explica una història, des de les nostres especialitats fins a les innovadores creacions que el nostre equip cuina amb passió. La nostra carta, una barreja de tradició i modernitat, ofereix des d’entrants únics fins a marisc fresc i carns suculentes, preparats amb l’autèntic sabor de les diverses regions de la Xina.

El que ens diferencia és el nostre compromís amb la frescor i la qualitat. Triem acuradament els ingredients, buscant el millor del mercat local per assegurar-nos que cada mossegada sigui memorable. I no oblidem el nostre ambient acollidor, on cada visita se sent com un sopar entre amics.

Però què seria de Shang Haï sense els seus comensals? Vosaltres, que torneu una vegada i una altra, sou la veritable essència del nostre restaurant. Així que, ja sigui per celebrar un esdeveniment especial o simplement per gaudir d’un bon àpat, us esperem per compartir l’experiència Shang Haï, on cada visita és més que un àpat, és un moment per recordar.