Menjar xinès a Figueres

restaurant xines figueres

Dissabte a la nit, se m’antulla gaudir d’un bon menjar xinès, On pot haver-hi un restaurant xinès a Figueres, que estigui situat prop de mi?, gràcies al meu mòbil puc situar-lo molt ràpidament, el millor restaurant xinès de Figueres. Em comunico amb els meus amics i armo un pla per a assaborir aquesta mateixa nit alguns exquisits plats de la cuina xinesa.

Som un grup d’amics que ens encanta gaudir de la gastronomia, ens encanta la cuina oriental i especialment la cuina xinesa, per això provem els diferents plats que ofereixen els restaurants xinesos de Figueres, però Shang Haï és un restaurant realment bo, ens permet gaudir dels millors plats de gastronomia xinesa autentica.

Arribar a aquest lloc és una experiència realment agradable, l’aroma del Shang Haï és exquisit i convida a provar totes les seves propostes gastronòmiques, a més el seu estil i decoració són bastant agradables i recreen un ambient típicament oriental.

La seva carta és molt àmplia, trobem una gran varietat de plats tradicionals, seleccionem uns quants per a compartir entre tots, l’atenció és molt bona i els plats van arribar aviat, acompanyats per descomptat del infaltable i deliciós pa xinès. El sabor de la sopa de Wan-Tun ens va sorprendre, estava realment bona.

El Banquet Shang Haï i el bou de mar amb cinc sabors ens van brindar una explosió de sabors en paladar, que va créixer encara més amb pollastre estil Gon Bao i les aletes de tauró saltades. No podien faltar les postres per a culminar aquesta grata experiència culinària a Figueres, provem varis, però el que més suculent ens va semblar va ser l’arròs glutinós amb coco ratllat.

Shang Haï Restaurant és la millor opció que he trobat de menjar xinès a Figueres, ha estat realment excel·lent i espero repetir-la amb els meus amics, veuen i gaudeix amb la teva família i amics tant com jo.