Menjar per recollir a Figueres

Hi ha visitants a casa, però no temps per cuinar?, se celebra una ocasió especial en parella però l’horari de treball no ha permès preparar un àpat diferent? Per a qualsevol d’aquests problemes hi ha una solució, demanar menjar per emportar a Figueres .

Shang Hai és un dels restaurants de menjar tradicional xinès més antics i de més renom a Figueres, amb un menú divers i menjar a la carta, qualsevol ocasió és perfecta per degustar aquests exquisits platets xinesos.

Però, quan es tracta d’una ocasió especial, a Shang Hai els comensals poden demanar el menjar per recollir a Figueres i després només passar-hi per gaudir-ne en la intimitat amb aquesta persona especial.

Menjar per encàrrec

Una de les especialitats que el restaurant de menjar xinès ofereix per encàrrec als comensals de Figueres és l’ànec pequinès, un platet que sens dubte s’ha guanyat un lloc al paladar i al cor dels que han tingut l’oportunitat de tastar-lo.

El platet inclou a més de l’ànec pequinès, una amanida, cebes tendres i unes creps. Les persones poden demanar-ho per encàrrec cada dia, exceptuant els dissabtes i si es tracta de la vigília de dies festius.

Demanar menjar per encàrrec a Shang Hai

Abans de sol·licitar menjar per emportar, el primer que ha de fer tot comensal és consultar el menú o les opcions a la carta. L’ànec pequinès és l’especialitat, però no l’únic plat que es pot demanar per encàrrec.

Consultat el menú i presa la decisió del que es menjarà, només resta trucar al 972 50 30 50 per fer la comanda i després passar a recollir el menjar per gaudir a la comoditat de la llar, amb familiars, amics, o una parella especial.

Tant se val l’ocasió, quan no hi ha temps per cuinar, Shang Hai té les millors opcions de menjar per recollir a Figueres.