Menjar de menú a Figueres

Shang Haï és un restaurant on es pot degustar el menjar artesà més exquisit de la zona. No hi ha un client que hagi visitat aquest lloc i que no vulgui tornar al dia següent per delectar novament el seu paladar amb les exquisideses preparades al restaurant.

Per als que busquen menjar de menú a Figueres, degustar un autèntic menjar Xina, aleshores la millor alternativa és el restaurant Shang Haï.

Sobre el restaurant Shang Haï

La gastronomia xinesa és molt variada i exquisida, per això aquest restaurant des del mateix moment que va obrir les portes a Figueres s’ha donat a la tasca d’oferir receptes de qualitat, que permetran a les persones conèixer més sobre aquesta gastronomia i quedar captivats amb aquesta.

Els qui viuen i visiten Figueres tenen paladars exigents. Els xefs del restaurant de la mà dels productes frescos i de la millor qualitat dóna com a resultat una carta de platerets molt variada.

Quins entrants es poden degustar?

La varietat de plats principals i d’entrants és una de les coses que captiva els comensals que visiten el restaurant, algunes de les opcions quan es tracta d’entrants són: La sopa de verdures amb Tou-Fu, els Tallarins SHANG HAÏ, una exquisida Amanida SHANG HAÏ i els populars rotllets de primavera.

Però a més, també s’ofereixen algunes tapes tradicionals. Per a cada paladar hi ha un platet perfecte, d’això en poden estar segurs els visitants.

Platets principals

Els visitants no només queden meravellats amb les entrades o tapes, sinó també amb els platets principals, alguns exemples d’aquests són: el pollastre amb salsa de pasta de soja, la vedella amb salsa curri verda i el porc amb salsa pasta de soja. Aquests són només alguns dels exemples del que podeu degustar al restaurant.