Els Secrets de l’Arròs Fregit: Com Aconseguim el Sabor Únic de Shang Haï

Los Secretos del Arroz Frito Cómo Logramos el Sabor Único de Shang Haï

L’arròs fregit és un clàssic ineludible de la gastronomia xinesa i un dels plats més demanats a Shang Haï. Però, mai t’has preguntat què fa que el nostre arròs fregit sigui tan especial? Avui et desvetllem els secrets darrere aquesta delícia.

Qualitat d’ingredients

La base del nostre excepcional arròs fregit és, és clar, l’arròs. Utilitzem un gra d’alta qualitat que és cuit a la perfecció per assegurar que cada gra quedi solt. A més, seleccionem amb cura les nostres verdures i proteïnes per garantir una experiència gastronòmica de primera classe.

Tècnica de Cocció

El wok és l’eina estrella en la preparació del nostre arròs fregit. La calor elevada i la ràpida cocció asseguren que els ingredients conservin el sabor i la textura. Els nostres xefs són experts en l’art del wok, balancejant els ingredients en moviments ràpids per a una cocció uniforme.

Sabors Autèntics

El que realment distingeix el nostre arròs fregit són els sabors. Utilitzem una barreja única de salses i espècies que són fidels a la tradició xinesa. Des de la salsa de soja fins a tocs d’oli de sèsam, cada component aporta una cosa essencial al plat.

Toc Final

Abans de servir, afegim alguns ingredients finals que realcen el plat, com ara ceba verda o llavors de sèsam, per aportar textura i un toc de frescor.

La propera vegada que degustis el nostre arròs fregit a Shang Haï, apreciaràs encara més els detalls que fan que aquest plat sigui realment especial. T’esperem perquè visquis aquesta experiència culinària única!