Els Secrets de la Sopa Wonton a Shang Haï

La sopa Wonton, un plat essencial de la cuina xinesa, s’ha guanyat el cor de molts amb els seus petits mossegats de sabor intens i el seu brou reconfortant. A Shang Haï ens enorgulleix presentar la nostra interpretació d’aquest plat estimat a tot el món.

El cor de la sopa Wonton és als seus delicats dumplings. Cadascú és una obra mestra en miniatura, creada a mà cada dia. La fina embolcall de wonton conté un farcit de carn de porc i gambeta de qualitat superior, assaonada a la perfecció amb salsa de soja, oli de sèsam, cibulets i gingebre.

El procés de doblegat del Wonton és un art en si mateix. Els nostres xefs han perfeccionat la tècnica, creant dumplings bonics i uniformes que són un plaer tant per a la vista com pel paladar. Cada Wonton es cuita a la perfecció, assegurant que l’embolcall tingui la textura suau i sedosa desitjada.

La sopa és una altra característica essencial. El nostre brou de pollastre casolà es cou lentament durant hores, extraient tot el sabor i la profunditat del pollastre. Aquest brou clar però saborós serveix com el llenç perfecte per ressaltar els Wontons.

La nostra sopa Wonton és més que un plat; és una celebració de la tradició, l’artesania i el sabor. Així que la propera vegada que anhelis un plat que escalfa el cor i l’estómac, pensa a la sopa Wonton de Shang Haï. T’esperem amb un bol ple de confort i amor.