El restaurant xinès més antic de Figueres

El menjar xinès ha arribat a gairebé qualsevol racó del món, de fet, és possible fer-se una passejada per qualsevol ciutat d’Espanya i trobar-se amb una varietat de restaurants dedicats a la preparació d’aquesta mena de menjars.

Però, no tots el fan amb la millor qualitat, no obstant això, un altre grup destaca per la seva excel·lència i trajectòria, per exemple, SHANG HAÏ, el restaurant xinès més antic de Figueres, on es poden degustar els més exquisits plats.

SHANG HAÏ Menjar Xinès de diferents regions

La varietat de palts preparats en aquest restaurant és simplement sorprenent, entre les especialitats que poden consumir-se en el lloc destaca el banquet SHANG HAÏ, que és ideal per a compartir amb familiars i amics, en general es preparen per a un mínim de 4 persones.

Però, aquesta no és l’única raó per la qual menjar en aquest restaurant és una de les millors opcions, uns altres dels aspectes que li permeten destacar de la resta són:

  • Poden degustar receptes del menjar tradicional Xina, però de diferents regions d’aquest país.
  • És un dels pocs restaurants d’aquesta mena de menjars que pot presumir de comptar amb una extensa varietat de receptes.
  • A més de les receptes de menjar tradicional Xina, en el lloc també poden degustar les tradicionals tapes espanyoles.
  • Els productes utilitzats per a la preparació de les receptes són els més frescos, es fa ús de mariscos i peixos locals.
  • Quant a la carn, no hi ha preparació més exquisida d’aquesta, que la duta a terme en aquest restaurant.

Finalment és important destacar que cadascun dels plats oferts és preparat al moment, la frescor, qualitat i exquisidesa, destaquen en SHANG HAÏ.