El millor restaurant xinès de Figueres

restaurante chino figueres

Molts dels nostres clients afirmen que som el millor restaurant xinès de Figueres, en Shang Haï ho assumim amb molt de grat i entusiasme, sabem que és un repte que ens obliga a millorar permanentment i a romandre fidels a la nostra filosofia i manera de cuinar, que tant agrada als qui ens visiten.

Quan obrim les nostres portes, ho vam fer amb l’objectiu de preparar plats que reflecteixin la cultura i la gastronomia xinesa, adaptats als gustos dels comensals de la zona de Figueres i del Empordá, per això hem creat un menú variat, preparat per mans expertes amb els millors ingredients, perquè els nostres clients visquin una experiència culinària única, que segurament tornaran repetir.

Visita el nostre restaurant Shang Haï a Figueres i descobriràs una carta molt àmplia, que inclou plats de la cuina xinesa tradicional i algunes propostes contemporànies, el banquet Shang Haï és un plat original i deliciós que pots gaudir amb la família o els amics. Les nostres carns són exquisides i s’elaboren amb ingredients tradicionals de la cuina oriental de molt alta qualitat.

Utilitzem la millor selecció de productes locals i el peix més fresc de la llotja. En Shang Haï pots gaudir del millor de la gastronomia xinesa, preparada per cuiners orientals de llarga trajectòria.

Vine i descobreix el millor de la gastronomia xinesa a Figueres, gaudeix a més de la nostra selecció de postres que inclou gelats variats, sorbet de llimona o de taronja, macedònia de fruites en almívar, tiramisú amb nata i molt més.