Dinar i sopar a la carta a Figueres

Els amants de l’autèntica cuina xinesa que busquen un lloc per dinar i sopar a la carta a Figueres, no necessiten buscar-ne més. Al restaurant Shang Haï, oferim una experiència culinària xinesa que destaca per la seva autenticitat i frescor dels seus ingredients.

El nostre menú a la carta presenta una àmplia gamma de delícies xineses clàssiques i contemporànies. Des dels rotllets de primavera cruixents fins als plats de dim sum exquisidament elaborats, i els guisats reconfortants, cada plat està dissenyat per delectar els paladars i transportar els nostres comensals a un viatge culinari a través de la vasta gastronomia xinesa.

Però a Xang Haï no només oferim plats deliciosos. El nostre restaurant presenta un ambient tranquil i acollidor, el lloc perfecte per gaudir d’un àpat tranquil al cor de Figueres. Ja sigui que vulguis tenir un dinar de negocis, un sopar familiar o un dinar romàntic, t’oferim una experiència a l’alçada de l’ocasió.

El servei atent i amistós és un altre dels pilars de Shang Haï. El nostre personal capacitat està sempre llest per assessorar-te sobre les nostres propostes culinàries, ajudar-te a triar el plat perfecte segons els teus gustos o restriccions alimentàries.

A Shang Haï, dinar i sopar a la carta és una experiència única a Figueres, que combina l’autenticitat de la cuina xinesa amb un servei excepcional i un ambient acollidor. T’esperem per descobrir la màgia de la veritable cuina xinesa.