Dinar d’empresa a Figueres

Si esteu organitzant un dinar d’empresa i no sabeu on demanar el menú o en quin restaurant fer la reserva per reunir tot el personal de l’empresa, a Shang Haï tenim el que busques.

T’oferim el millor menjar xinès, autèntic, amb un sabor original, preparat amb productes frescos i de qualitat.

Si vols que tot resulti com ho esperes, t’aconsellem que a més d’escollir-nos, analitzis amb antelació cada detall.

Consells per organitzar el dinar d’empresa a Figueres

Seguiu aquests consells perquè el sopar d’empresa a Figueres sigui tot un èxit:

  • Planifica amb antelació. No deixeu tot per a últim moment, ja que així serà més difícil que puguis afrontar imprevistos, en cas que arribessin a presentar-se. Part de la planificació és per descomptat fer la reserva, a Shang Haï simplifiquem això, pots fer-ho des de la nostra web.
  • Considereu quants convidats aniran al sopar, així sabràs si l’espai realment s’adapta a les necessitats. A més que podràs indicar al restaurant la quantitat de menjar que han de preparar, perquè no malbaratis diners.
  • Compte amb les al·lèrgies. Els nostres platets es preparen amb productes de qualitat i 100% frescos, però les al·lèrgies alimentàries sempre són un risc. Així que assegura’t de saber si algun dels comensals és al·lèrgic a un aliment específic i ens encarregarem de cuidar aquest detall.
  • Trieu el menú. A Shang Haï tenim el millor menú de menjar d’empresa, podràs triar platets preparats a base de pollastre, peix, carns, marisc, o simplement tria el nostre banquet Shang Haï que és perfecte per a 4 persones.
  • Prepara l’atmosfera del restaurant. Si vols que tot sigui més amè pots col·locar flors o algun tipus de decoració que sigui visualment agradable per a tothom.

Ara que saps aquests consells, comunica’t amb nosaltres i ens encarregarem de la resta.