Descobreix l’Exquisit Banquet Shanghai: Una Aventura Culinària per a Grups a Figueres

banquete shang hai figueres

Embarca’t en un Viatge de Sabors amb el nostre Banquet Shang-hai

A la històrica ciutat de Figueres, coneguda pel seu art i cultura, el nostre restaurant ofereix una experiència culinària que complementa la riquesa de la regió. Ens sentim orgullosos de presentar el Banquet Shang-hai, una selecció gastronòmica que promet delectar grups d’amics, familiars o col·legues de treball. Amb un menú acuradament seleccionat i un ambient que evoca l’elegància oriental, convidem els nostres comensals a compartir moments inoblidables al voltant de la taula.

Una Oferta Gastronòmica per Compartir

La idea de compartir un menjar és central a la cultura xinesa, i el nostre Banquet Shang-hai es basa en aquesta bonica tradició. Dissenyat per ser gaudit per un mínim de quatre persones, ofereix l’oportunitat d’assaborir una varietat de plats que són testimoni de l’autèntica cuina xinesa. Per un preu de 28,00€ per persona, aquest banquet no és només una aventura culinària, sinó també una mostra d’hospitalitat i de l’alegria de compartir.

Aperitius que desperten la gana

Tot gran banquet comença amb els aperitius, i el nostre estableix el to per a una experiència culinària excepcional. La sopa de blat de moro amb pollastre és una oda a la simplicitat i al sabor, preparada per reconfortar i delectar. El segueix un plat fred combinat que inclou una selecció d’entrants que despertaran el paladar i et prepararan per als rics sabors per venir.

Els Plats Principals: Una Desfilada de Delícies

L’essència del nostre banquet resideix als plats principals, cadascun seleccionat per la seva capacitat per explicar una història de sabor i tradició. La nostra “Rap a les aromes d’orient”, un llobarro acuradament perfumat amb essències orientals, et transportarà a les costes d’Àsia amb cada mos. Els llagostins al perfum d’all ofereixen una experiència sensorial intensa, amb l’aroma de l’all que complementa la textura delicada dels llagostins. I no podem oblidar la vedella en safata de ferro, la nostra vedella cuinada a la perfecció en una salsa que és el resultat d’una meticulosa preparació i coneixement ancestral.

Opcions Addicionals per a Grups Majors

A Restaurant Shang-hai, entenem que cada grup té les seves preferències i gustos únics. Per això, per a grups de cinc o més, oferim plats addicionals que enriqueixen encara més el banquet. Des d´especialitats locals fins a innovacions culinàries, la nostra oferta addicional garanteix que cada comensal gaudeixi d´una experiència completa i satisfactòria.

El Toc Final: Arròs Frit a l’Estil Shang-hai

Un clàssic que mai no passa de moda, el nostre arròs fregit és el toc final perfecte per al nostre Banquet Shang-hai. Fet al moment, amb ingredients frescos i un wok que mai no descansa, aquest plat no només complementa els sabors que ja has gaudit, sinó que també es destaca per dret propi. És l’harmonia perfecta entre la tradició i la tècnica, i una celebració de l’arròs, un element essencial a la cuina xinesa.

Una Ubicació Cèntrica i Acollidora

Situat a Figueres, el nostre restaurant no és només un lloc per delectar-se amb el menjar, sinó un espai per crear records. Troba comoditat entre les nostres parets que ressonen amb l’hospitalitat xinesa i l’art de bona taula. Amb fàcil accés des de qualsevol punt de la ciutat, és el lloc ideal per a una pausa culinària al teu dia o l’epicentre de les teves celebracions especials.

Reserva el teu Banquet Avui

La demanda d’experiències culinàries autèntiques i compartides és alta a la nostra estimada ciutat de Figueres. Per això, recomanem fer reserves amb anticipació per assegurar el teu lloc en aquest viatge gastronòmic. El nostre Banquet Shang-hai està llest per transportar-te a tu i als teus convidats a través d’una experiència que parla de la nostra rica herència culinària. Reserva avui i descobreix perquè som una parada obligatòria per als amants de la cuina xinesa.