Descobreix l’autèntic sabor del porc agredolç

El porc agredolç és un dels plats més populars del menjar xinès, i al restaurant Shang Haï de Figueres ho fem de forma excepcional.

Aquest plat està compost per tires de porc marinades en una salsa agredolça feta amb ingredients com vinagre, salsa de soja, sucre i gingebre. Després, es fregeix fins que està daurat i cruixent, i se serveix amb arròs i verdures.

El que fa únic el porc agredolç de Shang Haï és la combinació perfecta de sabors dolços i àcids, i la textura cruixent del porc. A més, utilitzem ingredients de la màxima qualitat per assegurar-nos que cada mossegada sigui una experiència inoblidable per als nostres clients.

Si estàs buscant un lloc per menjar un bon porc agredolç a Figueres, Shang Haï és sens dubte la millor opció. El nostre equip de xefs és altament capacitat i utilitza tècniques autèntiques de la cuina xinesa per preparar cada plat.

A més de porc agredolç, a Shang Haï també oferim una àmplia varietat d’altres plats tradicionals del menjar xinès, com wantons, pollastre al sèsam, arròs fregit, i molt més. Tots aquests plats són preparats amb les mateixes cures i atenció al detall que posem al porc agredolç.

En resum, si estàs buscant un lloc per menjar un porc agredolç a Figueres, no busquis més i visita Shang Haï. T’assegurem que no te’n penediràs. T’esperem aviat!