Celebra el Nadal a l’Estil Asiàtic al Restaurant Shang Haï de Figueres

shang hai figueres

Les festivitats de cap d’any són moments de reunió i de celebració. Al Restaurant Shang Haï de Figueres, us convidem a experimentar el Nadal amb un toc asiàtic únic. La nostra cuina artesanal, que destaca per la seva autenticitat i varietat, és perfecta per gaudir-ne en família o amb amics.

Gaudeix dels nostres exquisits plats, des d’amanides i sopes fins a carns, elaborats amb els ingredients més frescos i tradicionals del menú asiàtic. Els nostres menús i plats especials estan dissenyats per oferir una experiència culinària inoblidable, ideal per compartir durant aquestes dates tan especials.

A més, us oferim l’opció de compartir el nostre Banquet Shang Haï, un menú especial pensat per a grups d’almenys quatre persones, perfecte per a celebracions familiars o trobades amb amics. No oblidis tastar la nostra selecció de peix i marisc, preparats amb els productes locals més frescos, reflectint la qualitat i el sabor a cada mos.

I per a més comoditat, pots demanar els nostres plats per emportar, preparats ràpidament perquè no hagis d’esperar. Aquest any, celebra el Nadal d’una manera diferent, plena de sabors i experiències úniques al Restaurant Shang Haï. T’esperem per compartir plegats la màgia d’aquestes festes!