Banquet especial Shang Haï

A Shang Haï es pot gaudir del millor menjar xinès de tota la regió amb un toc especialitzat que només aquest restaurant pot oferir.

Es tracta d´un menú molt pràctic per a 4 persones, sopa de blat de moro amb pollastre, plat fregit combinat, rap al perfum d´orient i arròs fregit, fins i tot es poden sol·licitar plats addicionals per a més persones. És una alternativa suculenta i econòmica.

Un dels avantatges de preferir el banquet especial és el seu preu econòmic en comparació amb la quantitat de menjar que representa. Per als que busquen degustar una opció diferent no hi ha dubte que Shang Haï és una opció ideal.

Per què preferir el menjar xinès?

Shang Haï ofereix una varietat de plats, cadascun conservant el tradicional de la gastronomia xinesa, la qual a més d’oferir una experiència al paladar de cada comensal, ofereix beneficis saludables.

Preferir el menjar xinès representa un 25% menys de calories en comparació amb les receptes tradicionals europees, així que és bon punt de partida per iniciar una dieta amb dèficit calòric.

La soja és un ingredient indispensable al menjar xinès que pot portar múltiples beneficis, el seu alt nivell de proteïnes ho fa indicat per substituir alguns altres aliments.

Un altre ingredient amb un gran valor mil·lenari i nutritiu és l’ús d’algues en alguns plats de menjar xinès, així que per als que agraden experimentar sabors nous, és una opció molt pràctica.

Una altra de les característiques del menjar xinès és la combinació entre excel·lents sabors i estètica. La paciència amb què el xef prepara cada plat els converteix en un delit per al paladar i per a la vista.

Per trobar cadascuna d’aquestes característiques cal anar a Shang Haï, el millor restaurant de menjar xinès de tota la regió.